Good Contents Are Everywhere, But Here, We Deliver The Best of The Best.Please Hold on!
La oss sette farge på omgivelsene dine.

Enten det er i hjemmet eller på arbeidsplassen.

 

Malerfirma

Jan-Erik Strand

Malerfirma Jan-Erik Strand utfører maler, tapetserer og gulvleggertjenester på en profesjonell og miljøvennlig måte til en fornuftig pris. Ingen jobber er for små. Vi kommer gjerne på en gratis befaring.

har over

12 års erfaring

Maler og byggtapetserer Jan-Erik Strand har over 12 års erfaring innen faget. I tillegg til malerutdannelsen har Jan-Erik studert på både universitet og Høgskole nivå og har oppnådd en Master of Arts in Cross-Cultural Communications and International Management fra Newcastle university, Bachelor i engelsk og internasjonal markedskommunikasjon fra Høgskolen i Østfold og en 2 årig Høgskolekandidat i Informasjonsbehandling fra Høgskolen i Sør-Trøndelag.

Maler og byggtapetserer Jan-Erik Strand

har over 12 års erfaring som maler og utfører alle typer malejobber innendørs og utendørs.

01
Maling

Vi utfører alle typer malertjenester innvendig og utvendig.

02
Tapetsering

Vi utfører alle typer tapetsertjenester enten det er oppføring i nye bygninger eller renovering i gamle.

03
Gulvlegging

Vi utfører gulvleggertjenester I nye eller gamle bygninger. Både gulvbelegg og vegg til vegg tepper.

Vår visjon

Vår visjon er å skape hyggelige omgivelser for alle, og samtidig spre glede og stolthet til menneskers hjem eller arbeidsplass.

Vår visjon

Vår visjon er å skape hyggelige omgivelser for alle, og samtidig spre glede og stolthet til menneskers hjem eller arbeidsplass.

Det er viktig for oss

Det er viktig for oss å være et firma som er til å stole på. Våre kunder er viktige for oss, derfor ønsker vi alltid å levere kvalitet, være profesjonelle og alltid yte god service. Vi ønsker at du som kunde skal være trygg på at jobben blir gjort innen rimelig tid og til avtalt pris. Vår yrkestolthet er viktig for oss.

Våre Samarbeidspartnere

Våre Pålitelige Materialer fra Jotun